CORONAVIRUS – UPDATE

LAATSTE UPDATE – 20 augustus 2020

Beste cliënt,

Wij hanteren te allen tijde de richtlijnen van het KNMT met betrekking tot Covid-19.

Vanwege uw veiligheid en de veiligheid van anderen hanteren wij, naast de regulier geldende richtlijnen van de WIP, de volgende extra maatregelen en vragen wij aan u om deze maatregelen na te leven:

  • Houd waar mogelijk 1.5 meter afstand van elkaar;
  • Gelieve 1 min. voor de afspraak te arriveren, zodat wij zo min mogelijk wachtende cliënten hebben in de ontvangstruimte;
  • Meld u bij binnenkomst aan bij de frontofficemedewerker, respecteer ook daar de 1.5 meter;
  • Graag gebruik maken van desinfecterende gel bij binnenkomst;
  • Uw handen ontsmet? Dan gelieve niks meer aan te raken zoals uw telefoon, tas, deurkrukken e.d.;
  • Indien mogelijk verzoeken wij u om alleen naar de praktijk te komen. M.u.v. ouders van kinderen tot en met 12 jaar en (tolk) begeleiders.
  • Het is momenteel niet mogelijk om uw tanden in de praktijk te poetsen;

Op advies van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) brengen wij een toeslag van €4,26 per cliënt in rekening voor de extra inkoopkosten die wij hebben in verband met het SARS-CoV-2 virus. Voor kinderen tot 18 jaar wordt deze toeslag door alle zorgverzekeraars vergoed. Als u aanvullend verzekerd bent voor mondzorg, is het afhankelijk van het beleid van de zorgverzekeraar of de toeslag wordt vergoed. U kunt hierover contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Wanneer u last heeft van verkoudheidsklachten (loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, smaak- en reukverlies en verhoging), verzoeken wij u vriendelijk de afspraak te verplaatsen naar een ander moment zodra u zich beter voelt. Ook als iemand in uw huishouden last heeft van verkoudheidsklachten met koorts. Mocht u twijfels hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met de praktijk. Wij kunnen ons namelijk goed voorstellen dat het in deze situatie lastig is om in te schatten of u voor uw behandeling bij ons terecht kunt.

Bij spoed wordt u, ook nu, zoals u van ons gewend bent nog steeds binnen één dag geholpen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 075 – 616 4291.

Met vriendelijke groet,

team Tandartspraktijk Saentower

Heeft u een vraag?

Neem dan direct contact met ons op