Snelle vragenronde: Giza Landweer

Home » Blog » Snelle vragenronde: Giza Landweer

Naam: Giza Landweer

Functie: Tandarts

Wat doe jij eraan om je gebit in topconditie te houden?

Ik poets twee keer per dag met een elektrische tandenborstel. Dat doe ik mett een borstelkopje wat minder dan 3 maanden oud is voor 3 sec per vlak per tand. Daarnaast gebruik ik dagelijks een tandenstoker om de ruimtes tussen mijn tanden goed schoon te houden.

Wat is jouw meest uitgesproken kwaliteit?

Ik zou zeggen dat mijn meest uitgesproken kwaliteiten vrolijk en geduldig zijn. Dit probeer ik ook terug te laten komen in mijn werk.

Wat is jouw visie op de invloed van de “gezondheid” van de mond op de algehele gezondheid van mensen?

De mond is een poort van je lichaam. Die heb je nodig voor verschillende functies om zowel te overleven en te genieten. Daarnaast staat alles in je lichaam met elkaar in verbinding. Het is voor veel mensen erg belangrijk om zowel hun gezondheid als hun geluk goed te onderhouden. Dit zorgt ervoor dat hun mond gezond blijft.

Welke waarden zijn voor jou belangrijk in jouw werk?

Behulpzaamheid, vriendelijkheid, begrip en geduld zijn waarden die ik ontzettend belangrijk vindt. Ik probeer dit ook terug te laten komen in mijn werk.

Hoe zorg jij ervoor dat jouw patiënt tevreden de deur uitloopt?

Ik neem de tijd voor de patiënten en probeer ze te begrijpen. Daarnaast krijgen ze een kleine kaak massage als ze heel lang en goed hun mond hebben opengehouden.

Wat krijg je vaak te horen van jouw patiënten?

Van patiënten krijg ik vaak te horen dat ik erg kalm en meelevend ben met mijn patiënten, hoewel ik geen angst tandarts ben!