Tanden bleken

Tanden bleken

U wilt zich graag goed presenteren en u wilt een stralende lach. Hoe doet u dat?
Uiteraard door eerst uw tanden goed te verzorgen. Een dagelijkse reiniging van het gebit, en bezoeken aan de tandarts.

Een stralende lach verhoogt uw zelfvertrouwen!

Uw tanden bleken kan de oplossing zijn om uw stralende lach én zelfvertrouwen terug te krijgen, om voluit te lachen zonder u daarvoor te schamen. Tanden bleken is tegenwoordig erg populair en op televisie ziet u niets anders dan spierwitte tanden. Dat wilt u ook!

Professionele bleekbehandeling

Wilt u uw tanden professioneel laten bleken door een tandarts? Wij als gespecialiseerde tandartspraktijk mogen deze behandeling uitvoeren. Hierbij bleken we uw tanden gedurende 15 minuten in onze tandartsenpraktijk. De totale behandeling duurt ongeveer 60 minuten (inclusief voorbereiding, nabehandeling door fluoridering van het gebit en instructie). Het is veilig, effectief en snel. Na slechts 1 bezoek aan onze praktijk kunnen uw tanden aanzienlijk witter worden en loopt u met een stralende lach de deur uit.

Voorkom gebitsproblemen

Bijna alle tandheelkundige problemen kunnen door een afdoende mondhygiëne voorkomen worden. Om uw gebit zo goed mogelijk te verzorgen raden wij u aan regelmatig een bezoek te brengen aan de mondhygiëniste. Bij ons kunt u terecht voor een afspraak met een mondhygiënist. U heeft hiervoor geen verwijzing van de tandarts nodig.

Heeft u een vraag?

Neem dan direct contact met ons op