Wortelkanaalbehandeling

Wortelkanaalbehandeling

Een wortelkanaalbehandeling klinkt onheilspellend. Om alle zorgen weg te nemen begeleiden wij u stap voor stap en voeren we de behandeling pijnloos uit.

Een ontstoken of dode zenuw van de tand/kies veroorzaakt pijn. Om deze pijn weg te nemen is een wortelkanaalbehandeling nodig. Bij zo’n behandeling halen we de zenuw uit de tand of kies en verwijderen we de bacteriën. Met foto’s controleren we of de behandeling is geslaagd. Uiteraard vindt de behandeling plaats onder verdoving.

Vooraf informeren we u over het behandelproces. We nemen door wat er gaat gebeuren en hoeveel de wortelkanaalbehandeling gaat kosten. Daarbij checken we of uw verzekeraar de kosten dekt. Heeft u vragen dan kunt u ze altijd stellen. Ook per telefoon.

Een wortelkanaalbehandeling bij Tandartspraktijk Saentower geschiedt onder de kundigheid van ervaren tandartsen. Het draait in onze praktijk om de patiënt die recht heeft op goede mondzorg en kan rekenen op een persoonlijke behandeling. Zodat u met een stralend, fris en gezond gebit rondloopt.

Voorkom gebitsproblemen

Bijna alle tandheelkundige problemen kunnen door een afdoende mondhygiëne voorkomen worden. Om uw gebit zo goed mogelijk te verzorgen raden wij u aan regelmatig een bezoek te brengen aan de mondhygiëniste. Bij ons kunt u terecht voor een afspraak met een mondhygiënist. U heeft hiervoor geen verwijzing van de tandarts nodig

Heeft u een vraag?

Neem dan direct contact met ons op